Willemijn Verkaik viert haar 25-jarig jubileum met een exclusief concert in DeLaMar

Internationale musicalster Willemijn Verkaik viert haar 25-jarig jubileum in het musicalvak met het exclusieve concert 25. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 12 april in het Amsterdamse theater DeLaMar.

In het intieme en uitbundige jubileumconcert 25 combineert Willemijn bekende muzikale hoogtepunten uit haar carrière met persoonlijke favorieten. “Mijn carrière voelt als een fantastische reis die ik met mijn publiek heb mogen delen”, aldus Willemijn. “Daarom wil ik dit jubileum met hen vieren in het prachtige DeLaMar. 25 jaar; het is toch ongelooflijk!”

Bij haar eerste musicaloptreden 25 jaar geleden, stond Willemijn Verkaik in het ensemble van Elisabeth in het Circustheater. Ze besefte toen nog niet dat dit een keerpunt in haar leven zou zijn. Na haar debuut op het musicaltoneel reisde Willemijn namelijk de wereld rond om hoofdrollen te spelen op Broadway tot aan West End. Wereldwijd bekend werd ze door haar vertolking van de groene heks Elphaba in de hitmusical Wicked, een rol die ze in maar liefst drie verschillende talen vertolkte. Ook vertolkte zij de stem van Elsa in de Nederlandse en Duitse versie van de Disneyfilm Frozen.

delamar.nl

Foto: James Cook